Perävaunu BREN-2612N

: BREN-2612-1-750
vakiovarusteissa:

Irrotettavat vahvistetut päätylaudat

Kipattava lava

Kätevät astinlaudat 4 kpl

LED-etuvalot

Tukipyörä 150 kg

Valopistokkeiden väliadapteri 13 pin – 7 pin

Vedenpitävä luistamaton pohjavaneri

Tarvitsetko apua?
kuvaus
Tekniset tiedot
LISÄVARUSTEET

BREN-2612N kevytperävaunussa on kuumasinkitty täyshitsausrunko, joka on valmistettu vahvasta S355-teräksestä. Sivuportit yläreunoineen on vahvistettu 25 mm neliöputkella, jotka yhdessä hitsatun rungon kanssa muodostavat ylikuormitusta ja taipumista kestävän ristikkorakenteen. Perävaunun runkoon ja vetoaisaan on valmiiksi poratut reiät lisävarusteiden asentamista varten. Tämän ansiosta lisälaitteiden myöhempi asennus on käyttäjälle helppoa ja huoletonta.

Levyjouset (4-levyinen) öljyiskunvaimentimilla takaavat erinomaisen kuormituskyvyn ja ajomukavuuden. Kuumasinkityn akselipalkin tekninen kantavuus on 1 350 kg. Akseli on valmistettu saksalaisen valmistajan KNOTT-navoilla, joiden kantavuus on 2 × 675 kg. Perävaunussa on M + S -renkaat. BREN-3015N kevytperävaunussa on 800 kg:n vetopää, jonka korkeus voidaan kiinnittää neljään eri asentoon vetoauton vetokoukun korkeuden mukaan.

BREN-2612N kevytperävaunussa on itävaltalaisen Aspöckin sähköjärjestelmä ja valot. Etummaiset LED-valot on nostettu korkeammalle rikkoutumisriskin välttämiseksi. Perävaunussa on myös 13–7-napainen väliadapteri ajovalojen pistoketta varten. 13-napaisen ja 7-napaisen liittimen pistokkeen kytkentäpesät sijaitsevat pallonivelen asennustelineessä.

Perävaunussa on kallistettava lava ja vahvistetut päätyluukut. Päätyluukkuja, joiden kantavuus on 300 kg, voidaan käyttää ajosiltana, esimerkiksi nurmikkotraktoreiden tai mönkijöiden lastausta varten. Avoimessa asennossa päätyluukut ovat samalla tasolla lavan kanssa, jonka ansiosta lavan pohjaa on mahdollista pidentää yhteensä 80 cm (lisävarusteena on käytettävä laitalukkoja). Päätyluukut voidaan lukita tapilla ja ne on helppo poistaa. Tuotteen mukana tulee nokkapyörä, jonka kantavuus on 150 kg ja sen mukana pinnoitettu pidike, joka voidaan asentaa perävaunun molemmille puolille sekä vetoaisojen sisäpuolelle.

Perävaunun lavan pohjana käytetään laminoitua, 12 mm vedenkestävää ja liukumatonta vaneria. Perävaunun lava on varustettu kahdeksalla runkoon kiinnittyvällä sisäpuolisella kuormalenkillä, joiden ansiosta laatikon pohja on sileä ja mahdollistaa esimerkiksi rakennuslevyjen kätevän kuljetuksen. Perävaunuissa on lisäksi neljä ulkopuolista kiinnityslenkkiä. Perävaunun käytännöllisyyttä lisäävät lokasuojien viereen asennetut neljä kätevää astinlautaa.

mitat
Lavan pituus:2.6 m
Lavan leveys:1.25 m
Laitakorkeus:0.4 m
massat
Kokonaispaino:750 kg
Kantokyky:523 kg
Tyhjäpaino:227 kg
Laitakorkeus:0.4 m
lisäinformaatio
Pyörät:155R13 84N (2 x 500 kg)
Akselityyppi:Lehtvedrud / amortisaatorid
Kallistettava:ja

Tarvitsetko apua valinnassa?

Ota yhteys myyjäämme

Ilmo Kannike
Ilmo Kannike
Müük Soome
+372 56 645 126
+