Takuuehdot

• Brentex OÜ:n valmistamien perävaunujen takuuaika on 24 kuukautta. Takuuaika alkaa, kun perävaunu luovutetaan käyttäjälle.

• Takuu on voimassa ainoastaan siinä tapauksessa, että perävaunua käytetään ja huolletaan vaatimusten mukaisesti. Perävaunun käyttöohjeissa esitettyjen määräysten rikkominen päättää takuun voimassaolon.

• Valmistaja takaa, että takuuajan aikana perävaunussa ei esiinny materiaali- tai valmistusvirheitä. Materiaali- ja valmistusvirheiden esiintyessä valmistaja on velvollinen poistamaan ne. Takuuseen eivät sisälly perävaunun luonnollinen kuluminen ja ympäristön vaikutuksesta aiheutuneet viat. Takuuseen eivät kuulu myöskään kuluvat osat: jarrupalat, jarruvaijerit, renkaat, kumipuskurit, akselit, pyöränlaakerit, kytkentälaitteet, lukot, saranat ja kuorman kiinnityslenkit.

• Valmistaja ei vastaa mistään aiheutuneista lisäkuluista, kuten saamatta jääneestä tulosta, työntekijöiden palkoista, hinauspalveluista, omaisuuden katoamisesta tai tuhoutumisesta, majoitus- ja vuokrauskuluista tai muusta vastaavasta.

• Takuu ei ole voimassa, jos perävaunua on korjattu tai muunneltu tai sen rakennetta on muutettu muulla tavoin ilmoittamatta siitä etukäteen valmistajalle tai valmistajan edustajalle. Takuu ei ole voimassa, jos vian ilmenemisen ilmoittamisessa on viivytelty eikä valmistajalle tai valmistajan edustajalle ole ilmoitettu viasta välittömästi. Takuu ei ole voimassa, mikäli perävaunua on käytetty epätarkoituksenmukaisesti tai sen suurin sallittu kantavuus on ylitetty.

• Ostajan on ilmoitettava valmistajalle tai valmistajan edustajalle vian ilmenemisestä 5 työpäivän kuluessa. Vian ilmenemisen jälkeen perävaunun käyttö on kielletty.

• Takuutyönä tehty työ ei pidennä yleistä takuuaikaa.

OTA HUOMIOON

• Vasta galvanoidut osat ovat kiiltäviä. Ajan mittaan galvanointi himmenee ja muuttuu mattapintaiseksi. Se on galvanoituun tuotteeseen liittyvä tavallinen hapettumisprosessi. Materiaalin reunoihin saattaa syntyä punaista ruostetta, joka poistuu käytön aikana. Tällaiset visuaaliset muutokset eivät kuulu takuun piiriin.

• Galvanoidut osat voivat reagoida joihinkin kemikaaleihin ja happoihin. On tärkeää pitää perävaunu puhtaana ja pestä se säännöllisesti aina käytön jälkeen. Erityisen huolellinen on oltava suolatuilla teillä ajamisen jälkeen sekä lannoitteiden ja happojen kuljettamisen jälkeen.

• Perävaunun pohjavaneri on luonnonmateriaalia. Vanerin väri ja muoto voivat muuttua kosteuden vaikutuksesta. Vaneri voi kosteuden vaikutuksesta kupristua, mutta olosuhteiden muututtua sen normaali muoto palautuu. Suosittelemme käyttämään tasapintaista peitettä perävaunun suojaamiseksi kosteudelta.

+